8 martie 2012

Andrei Păunescu vine la Vaslui

Sâmbătă, 10 martie, Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, vine să-i întâlnească pe vasluieni. La ora 14, va concerta în sala mare a Hotelului Racova, iar la ora 20, la Cafe ‘80. El va veni însoțit de Jelena Milovanovic, o sârboaică frumoasă, cu voce tulburătoare, care locuiește în România numai de o jumătate de an. Andrei și Jelena sunt un cuplu și pe scenă și în viață.
Cantautor, scriitor, ziarist și cadru didactic universitar, Andrei Păunescu a fost implicat de mic, de către tatăl său, Adrian Păunescu, în tot ceea ce a însemnat Cenaclul Flacăra, precum și în toate proiectele de presă de la revistele Flacăra, Totuși Iubirea, Vremea și la editura Păunescu. Andrei a susținut de-a lungul timpului diferite emisiuni de radio și televiziune, împreună cu tatăl său.
Alături de el și de Jelena, atât pe scena de la Racova, cât și la Cafe ‘80, va evolua cantautorul vasluian Ion Chiriac, descoperit și crescut de Adrian Păunescu în pepiniera de la Cenaclul Flacăra.
“Vin să facem un spectacol dedicat femeilor. Va exista un dialog cu dumneavoastră. Așa m-am obișnuit să fac în ultimele mele spectacole. Vom interpreta cântece de dragoste și nu numai. De fapt, asta este cea mai importantă parte a mesajului meu, în muzică și în literatură - dragostea. În special, dragostea pentru femeie”, declară Andrei Păunescu.

Sursa : Obiectiv de Vaslui

Un comentariu:

Fara injuraturi si fara atac la persoana ! Multumesc !