12 aprilie 2012

Cupa Romaniei: Rapid - FC Vaslui


RAPID - FC VASLUI 3-2 (1-0)
Au marcat: Grigorie (1), Alexa (63), Roman (88) / Wesley (6, 47)
Min. 90 - Final de meci.
Min. 89 - Adailton e eliminat, după ce a primit al doilea cartonaș galben.
Min. 88 - GOL RAPID! Roman o trimite pe Rapid în finală. Mijlocașul a profitat de o eroare a portarului Borjan și a marcat pentru 3-2. 
Min. 85 - FC Vaslui caută golul victoriei. Rapid rezistă.
Min. 80 - NDoye ratează o mare șansă de gol. Lobul său a trecut peste poarta apărată de Coman. 
Min. 75 - Răzvan Lucescu se agită ca un nebun pe margine. Moldovenii nu au mai reușit să se apropie de poarta gazdelor, care au însă mari emoții, un eventual gol al Vasluiului i-ar scoate din cursa pentru trofeu.
Min. 70 - Rapid încearcă să țină cât mai mult posibil de minge. Vasluienii aruncă în teren atacanți.
Min. 63 - GOL RAPID! Alexa înscrie un gol cum nu a mai marcat de ani buni. Mijlocașul a trimis în vinclu, de la 16 metri, iar Rapid e acum echipa calificată în finală. Meci nebun în Giulești.
Min. 60 - Nervii sunt întinși la maximum. Fanele Rapidului înjură ca la ușa cortului și afișează bannere jignitoare, în timp ce pe teren catonașele galbene se înmulțesc rapid.
Min. 55 - Rui Duarte încearcă un lob de efect, însă Borjan nu se lasă păcălit.
Min. 52 - Wesley a primit un cartonaș galben pentru trageri de timp.
Min. 47 - GOL FC VASLUI! Wesley înscrie cu capul după o lovitură liberă a lui Adailton. Brazilianul o aduce pe Vaslui în avantaj și, în acest moment, moldovenii sunt în finală. Copos a înnebunit când vasluienii au marcat pentru 2-1.
Min. 46 - A început repriza secundă.
Min. 45 - Pauză în Giulești. 1-1!
Min. 44 - Papp a primit și el cartonașul galben.
Min. 40 - Alexa ratează o mare ocazie de gol, în timp ce fanele giuleștene scandează: ”Pe ei, pe mama lor!”. Deocamdată, Rapid este echipa care are bilete in buzunar pentru finala de pe Cluj Arena, pe 23 mai.
Min. 36 - Bozovici s-a ciocnit cu Papp. Ambii jucători au avut nevoie de îngrijiri medicale, muntenegreanul având capul spart, iar moldoveanul alegându-se cu nasul spart. Suporterii giuleșteni au afișat un banner în care își arătau admirația pentru Bozovici.
Min. 33 - Surdu a primit cartonașul galben. Fanele Rapidului au aprins și câteva torțe.
Min. 30 - Ocaziile au dispărut din Giulești. Cu toate că publicul e format doar din femei și copii,  scandările rămân aceleași.
Min. 20 - Partida are ritm, însă greșelile abundă. Vasluienii știu cât de mult au de câștigat dacă marchează, în timp ce giuleștenii par să fie mai precauți în ultimele minute.
Min. 12 - Rapid e echipa mai curajoasă, în ciuda faptului că oaspeții au egalat. Surdu e o amenințare permanentă pentru defensiva moldovenilor, care pare șubredă în această seară.
Min. 6 - GOL VASLUI! Wesley egalează imediat pentru moldoveni, după o pasă a lui Yero Bello. Vasluienii mai au nevoie de un singur gol și sunt în semifinale.
Min. 1 - A început meciul din Giulești. Aproximativ 3.000 de femei și copii sunt prezenți la meci. Nici nu a fluierat bine arbitrul startul partidei că Anderson și Borjan o comit, iar Grigorie deschide scorul! 1-0 din secunda 17!
Rapid: D. Coman - Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici - N. Grigore, Alexa, Grigorie - Deac, Herea, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu
Rezerve: Vîtcă, Ezequias, M. Roman, Burcă, Sburlea, Pavlovici, Sotelo

FC Vaslui: Borjan - Papp, M. Constantin, Anderson, Paito - N'Doye - Adailton, Wesley, N. Stanciu, L. Sînmărtean - Yero Bello. Antrenor: Augusto Inacio
Rezerve: C. Straton, Ad. Gheorghiu, Temwanjera, Popovici, R. Costin, Gladstone, Buhăescu

sursa: www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fara injuraturi si fara atac la persoana ! Multumesc !