19 aprilie 2012

Videoblogurile in tara noastra

Usor-usor videoblogurile incep sa prinda si la romani. Din ce in ce mai multi urmaresc videobloguri cunoscute precum: Doza de Has, Alex Contras si multi altii. Fiecare se axeaza pe o nisa, de exemplu: Mikey H ("moderatorul vlogului Doza De Has") se bazeaza pe divertisment, altii fac vloguri cu ce au facut ei intr-o zi (iusu, e si vasluian, ca mine), altii prezinta niste videoclipuri amuzante de pe youtube(Alex Contras), altii te invata cateva trucuri faine etc.. Am citit undeva (nu mai tin minte unde) ca videoblogurile vor fi foarte indragite peste ceva timp, intrecand chiar si blogurile. Ce parere aveti despre videobloguri ?

3 comentarii:

  1. Si eu urmaresc multi vloggeri,Doza de has e pe primul loc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit pe FB ca esti interesat de schimb de link si te-am adaugat in blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  3. lumea e in criza de timp, tineretul nu mai citeste..de asta videologurile vor fi mai indragite..insa sunt si destui hateri care vor sa ne incurce socotelile si mereu apar discutii gen "ala e mai tare decat celalalt" - normal ca unii(ca mikey de exemplu) au mai mult priza la public, dar nu toti fac acelasi lucru.

    dupa cum ai spus si tu, fiecare face cate o chestie specifica. in fine...as mai avea multe de spus, dar om vorbi cand ne-om intalni.

    RăspundețiȘtergere

Fara injuraturi si fara atac la persoana ! Multumesc !